Fiber för bostadsrätter och samfälligheter


En anslutning till Halmstads stadsnät innebär en investering för fastigheten vad gäller distribution av TV, internet och telefoni. Vi erbjuder utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och stor valfrihet. Chansa inte med koppar – bygg med fiber istället.

Med stadsnätet väljer du själv

Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som kontaktar Halmstads stadsnät. Som medlem i föreningen kan du vara med och påverka genom att lyfta frågan till styrelsen.
Ett stadsnät är inte bara snabbt internet och låga priser, utan också frihet att välja tjänsteleverantör. Med en anslutning till Halmstads stadsnät kan du och dina grannar ha olika leverantörer för era bredbandstjänster – precis som ni kanske har olika morgontidningar. Välj tv, internet och telefoni bland flera konkurrerande tjänsteleverantörer som erbjuder hög prestanda till bra pris.
Är du kontaktperson i styrelsen för en bostadsrättsförening eller samfällighet och vill ha en offert på din anslutning till Halmstads stadsnät - skicka e-post till

Vid försäljning och flytt

Har du sålt din bostadsrätt eller din stuga i en stugförening behöver du endast säga upp de tjänster du har hos din tjänsteleverantör. Avtalet som gäller din fiber är skrivet mellan din förening och Halmstads stadsnät och kräver därför ingen överlåtelse.
Har du köpt en bostad eller en stuga i en samfällighet eller förening och har en aktiverad tjänstefördelare, behöver du inte göra någonting mer än att teckna de tjänster du vill ha hos någon av våra tjänsteleverantörer. Du hittar tjänsteleverantörerna under beställ tjänst.