Tångvägens samfällighetsförening
Uppkopplat område


Området är uppkopplat och förberett för en fiberanslutning vid de flesta fastigheter. I ett uppkopplat område kostar det för närvarande 20 000 kr att ansluta villan, dvs. när Halmstads stadsnät tidigare lagt ner tom kanalisation vid tomtgränsen.
All kommunikation till föreningen, från Halmstads stadsnät, sker via kontaktpersoner i styrelsen. Det är likaså, om du som stugägare har frågor, kontakta föreningens kontaktperson. Ingen enskild stugägare har avtal med Halmstads stadsnät, utan det är föreningen som tecknat avtal med oss. Vi tackar för förtroendet och hoppas ni kommer att trivas med era fiberanslutningar!
Märk ut kablar!
Tänk på att markera om ni har trådar till robotgräsklippare eller andra kablar i marken där det ska grävas. Markering sker enklast med sprayfärg.
Mer information
Kontaktuppgifter till Halmstads stadsnät


Frågor:

E-post: info@halmstadsstadsnat.se
Telefon kundtjänst: 035-19 29 80
Öppettider kundtjänst:
Måndag - torsdag: 7 - 17, fredag: 7 - 16

Postadress:

Halmstads stadsnät AB
Box 8050
300 08 Halmstad

Besöksadress:

Halmstad direkt, Rådhuset Halmstad
Öppettider:
Måndag - torsdag: 7 - 17, fredag: 7 - 16

Adress för bokade besök:

Pilefeltsgatan 73, Halmstad

Gräva själv?

Om det är någon av er stugägare som känner att ni hellre vill gräva själv på er tomt, än att låta entreprenören göra det - så går det bra. Gräv i så fall ca 30 cm djupt från markering på gatan, enligt översiktskartan. Vid behov av dukt kontakta samfällighetens ordförande. Lämna dukt synlig, med god marginal (ca 1 meter) för skarvning in i huset samt för skarvning till ans...